lauantai 12. huhtikuuta 2014

Mitä me tavoittelemme?


Melkein kaksi viikkoa sitten olen viimeksi kirjoittanut, pahoittelen siitä kun meistä ei ole kuulunut mitään. Samaan aikaan omistan paljon paineita, kiireitä koulun suhteen ja odottelen innolla kesäloman alkua joka ei häämötä kuin reilun kuukauden päässä. Kesätöitä olen hakenut vaikka ja mistä, yhteenkään sähköpostiin ja suurimpaan osaan puheluihin ei ole vastattu. Ensiviikon tiistaiksi kutsuttiin haastatteluun viereiseen markettiin, toivotaan että onni suosisi!



Kahden viikon päästä 26. päivä meillä on toinen tokokoe Tuiskun kanssa. Toissailtana käytiin lähikentällä tekemässä ihan huippuhienot kokeenomaiset treenit, Tuiskulla oli todella hyvä fiilis ja keskittyi vain tokoiluun ympärillä pyörivästä häiriöstä huolimatta. Mutta, koska kyseessä on minä ja minun tuurini tottakai löydettiin eilen ympäri taloa veripisaroita. Mahtavaa, Tuiskulla alkoi juoksut... Tllä juoksut kestää yleensä sen kolme viikkoa joten ei toivoakaan että ne kerkiäisivät mennä ohi. Jännää siihen nähden miten hyvällä vireellä se teki päivää ennemmin, yleensä se on bits i do what i want -fiiliksellä monta päivää ennen kuin se alkaa tiputtelemaan.

Eipä asialle voi mitään, mutta kokeita tulee ja kokeita menee! Tämä asia sai minut miettimään uudestaan meidän tavoitteita, mitä me oikeasti aiotaan tehdä. Se koularin kerääminen on alkanut pikkuhiljaa tuntumaan itselle aika turhalta asialta, joten olen ajatellut jättää alokasluokan taakse ja suunnata suoraan avoon. Kesäksi hain paikkaa seuran AVO-ryhmään treenaamaan (tosin paikan saamiseen on luultavasti pieni mahdollisuus, sillä koska juuri liityin seuraan en omista yhden yhtäkään talkoopistettä enkä kovin montaa kerkeä enää keräämäänkään) ja kunhan olemme valmiita suuntaamme ensimmäiseen kokeeseen AVOssa. Haaveena olisi saada pakka kasaan syksyyn mennessä. Näkee sitten, pidetään sormet ristissä että jollain ihmeellä saisimme sen treenipaikan!



Vihdoin ja viimein varallisuuteni salli minun soittaa Tuiskulle lonkka- ja kyynärkuvausajan! Huhhuijjaa, tätä on odotettu jo kauan. Tuiskutuuteri pääsee kuvattavaksi 28. päivä tässä kuussa \o/



Lissun kanssa ollaan opeteltu pari uutta temppua, neiti on niin hirveän innokas tekemään ja yrittämään. Täytyisi saada videoa, ja pitäisihän siitä Lissusta ottaa jo uusi seisotuskuvakin! Näin loppuun vielä, pari päivää sitten Tuiskun 22.3 tokokoe oli ilmestynyt jo koiranettiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti